eltsenien"voor als je even geen haar hebt" award breastfriend
 het Helpende Handen project van atelier Eltsenien, "voor als je even geen haar hebt" doet mee!!!!!!

kroonappels van oranjefonds

Doel initiatief:
Non Profit organisatie t.b.v. hoofdbedekkingen voor verwenprijzen voor vrouwen die tijdelijk geen haar hebben door chemokuren, of andere behandelingen en ziektes en/of aandoeningen die kaalheid veroorzaken. Hoofdbedekkingen die niet de uitstraling hebben als camouflage voor kaalheid.

helpende handen kroonappels oranjefonds

Betekenis initiatief:
Het Helpende Handen project van atelier Eltsenien zijn gezellige viltworkshops , waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de hoofdbedekkingen 'voor als je even geen haar hebt'.. Een voorbeeld zijn de mooie bloemen, die vervolgens weggegeven worden aan diegenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een constant doorgeven van warmte en betrokkenheid, zowel voor de maker als de ontvanger.
leeuwarden bruist kroonappels oranjefonds

Waarom winnen?
Wanneer je als vrouw door een ziekte of aandoening tijdelijk je haar verliest en vele behandelingen moet ondergaan wil je je ook vrouw voelen. De passie van atelier Eltsenien is om mooie, comfortabele vrolijke hoofdbedekkingen te maken waar je als vrouw van gaat stralen, die betaalbaar zijn en die je verder helpen op het pad wat je moet gaan om de ziekte te kunnen overwinnen. Met warmte en persoonlijke aandacht worden de mutsjes gemaakt, verrassende ontwerpen! En vooral verwennend betaalbaar!

kijk hier voor het initiatief

STEMMEN KAN OP 15, 16 en 17 maart!!!!

Helpt U mee om van de mutsies KROONMUTSIES te maken?
terug naar eltseniennieuws
terug naar het begin