eltsenien"voor als je even geen haar hebt" award breastfriend
 Moederdag in Harlingen

moederdag.jpg

Het was een beetje koud met af en toe een drupje, maar gezellig was het!!!!
Lintjes, kantjes, glitters en verse bloemen op de mooiste moederdaghoeden!

 

Workshop Hoedjes versieren (voor kids)
De HOV Moederdagactie staat dit jaar in het teken van een versiert Hoedje! Voor de jongere bezoekers (6 tot 12 jaar) is er tijdens de markt ter hoogte van de Groenlandsvaarder een workshop hoed versieren. Tegen een vergoeding van € 2,- krijgen de deelnemers een hoed die zij met de aanwezige materialen mogen versieren en natuurlijk hun fantasie de vrije loop laten. Anneke Langenberg, van “Hoedenatelier Eltsenien” uit Leeuwarden, zal de workshop Hoedjes versieren begeleiden.

Anton Wachter Proefplein

Harlingen staat bekend om haar veelzijdigheid aan smaakvolle eetgelegenheden. Tijdens de markt wordt ook het Harlinger Preuvenement gehouden. Een aantal horeca ondernemers presenteert zich rondom het “Anton Wachter Proefplein”. Hier kun je tegen een kleine vergoeding proeven van ieders specialiteiten, huisgemaakte delicatessen en informatie inwinnen over het aangebodene assortiment.

Smullen, Smoek en Stads
Lekker rondstruinen tussen de monumentale panden van kraam naar winkel, smullen van tongstrelende lekkernijen, een terrasje pakken en genieten van de smoeke Harlinger cultuur! Liefhebbers van lekker eten en het bezoeken van de markt kunnen gerust deze dag uittrekken voor een bezoek aan Harlingen, dé enige zeehavenstad van Friesland!


logo-hov.jpg


terug naar eltseiennieuws
terug naar het begin